Wil je graag meer groentjes eten? Op zoek naar inspiratie om vegetarisch of vegan te koken? Zou je graag snel en eenvoudig een lekkere en gezonde maaltijd kunnen bereiden? In deze kookworkshop neemt Jennifer je mee in de wondere wereld van groenten.

Couscous van bloemkool, een pizzabodem uit groenten, groenteburgers,… Het is maar een greep uit de vele creatieve mogelijkheden die we hebben om meer groentjes in onze maaltijden te verwerken. We leren (vegan) alternatieven voor zuivel, eieren en de veel gebruikte pasta en gluten. Met een paar eenvoudige ingrediënten toveren we lekkernijen op tafel waar zelfs vleeseters van onder de indruk zijn. We leren kleine tips of trucjes waarmee we ons gerecht of menu next level brengen.

Vegetarisch koken wordt origineel, leuk, kleurrijk en lekker en bovendien verbazend gemakkelijk. 

We koken glutenvrij, zonder koemelk of suiker en met pure, verse en bio ingrediënten.

Jennifer heeft een passie voor groentjes en gezonde voeding en is al enkele jaren intensief bezig met biologische en vegetarische lekkernijen. Dit is een kookworkshop waar passie en ziel in zit want naast het kokerellen, weet ze ook gewoon ontzettend veel te vertellen over gluten-, koemelk- of suikervrij eten. 

Bovendien heeft Jennifer ook een boeiend parcours afgelegd als KrisKras-reisbegeleidster. 

Dus zo is de cirkel rond wat ons betreft: een gezellig samenzijn, nieuwe KrisKrassers leren kennen, bijleren, uitgebreid tafelen en smullen én traveltalks? 

Are you in? 

We spreken rond 10u. in zaal Trafiek. 

Afronden doen we omstreeks 15u. zodat iedereen nog naar huis kan sporen.

Leeftijd
18 tot 30 jaar
Deelnemers
min. 5 / max. 8
Inbegrepen
  • ingrediënten en workshop
  • uitgebreide maaltijd inclusief water/thee/koffie
  • KrisKras-begeleiding
Niet inbegrepen
  • extra consumpties
  • transport heen en terug
  • persoonlijke uitgaven
Activiteitsgraad

niet actief

Praktisch
  • We spreken af om 10u. Het einde is voorzien om 15u.
  • Neem gerust een keukenschort en een extra potje mee

Onze voorwaarden